Новини

Иван Тръндев е носител на стипендията “Гипсън” на Американския колеж в София

Иван Тръндев, възпитаник на ПМГ в Пазарджик, е носител на стипендията “Гипсън” на Американския колеж в София.

Иван в момента завършва с пълен отличен (6.00) VII клас в Профилирана Математическа гимназия (ПМГ) “Константин Величков”, гр. Пазарджик. Той успешно премина приемния изпит в Американския колеж, проведен на 24 март 2024 г., и бе приет в колежа на трето място в класирането при момчетата.

Миналата седмица, на 25 юни и 26 юни 2024 г., се представи забележително в борбата за пълни стипендии и стана носител на стипендия “Гипсън”, която покрива пълния размер на таксата за 5-годишното обучение в Американския колеж в София.

Всяка година се предоставя само една стипендия “Гипсън” на дете, което е показало високо академично ниво на изпитите за прием в колежа.

Стипендията е изключително престижна. Това е НЕВЕРОЯТЕН УСПЕХ за Иван!

Като носител на стипендия “Гипсън”, Иван Тръндев се превръща в един от представителните ученици на колежа (“лице на колежа”) както през предстоящото му 5-годишно обучение в него, така и след това!

Да му пожелаем успех и занапред!

Да носи с чест и гордост тази награда, защото положи много труд, за да я получи!

Благодарности и към неговите учители, от които са и:

– г-жа Ева Щерева – класен ръководител и учител от I-ви до IV-ти клас в НУ “Васил Друмев”, гр. Пазарджик;
– г-жа Мария Янчева – класен ръководител и учител по БЕЛ от V-ти до VII-ми клас в ПМГ “Константин Величков”, гр. Пазарджик;
– г-жа Христина Стефанова –учител по математика от V-ти до VII-ми клас в ПМГ “Константин Величков”, гр. Пазарджик;

 

 

Този уебсайт използва "бисквитки" (cookies), за да работи оптимално. След Вашето изрично съгласие, е възможно да обработваме личните Ви данни, за да предложим конкретни услуги.