Галерия: Учебни години 2015 – 2020

Учебна 2020/2021

Общинско първенство по бадминтон – 1во място за ПМГ”К.Величков” момчета 8-10кл. в състав: Стояк Кинов и Кристиян Панев – 10б клас, Румен Кочев и Християн Хаджийски – 10д клас ръководител на отбора Георги Кокозов

Общинско п-во по тенис на маса 8-10кл. момчета-ПМГ “К.Величков” – 1-во място в състав: Атанас Кордов, Костадин Демерджиев и Атанас Минчев от 9б клас, Симеон Бекяров от 6б клас, ръководител: Георги Кокозов

Радост Йорданова Гогова  – ученичка в 10в клас на ПМГ „К. Величков“ извоюва I-во място на НАЦИОНАЛНОТО ПЪРВЕНСТВО по ШОТОКАН – КАРАТЕ в зала „Асикс Арена“- София

Аплодисменти и поздравления за Отличното представяне на Божидар Каменски и Калоян Пунчев от 11а клас в Националната конкурсна сесия на Ученическия Институт на БАН!

От 10 до 12.11.2020 г се проведе Седмата научна сесия на УчИ – БАН. Неговата мисия е да въвежда изследователския подход в училищното образование.

От подалите заявка за участие над 80 проекта, бяха одобрени около 60 от цялата страна. 26 от тях са подготвени от 22 малки учебно-изследователски общности, с научни ръководители от БАН по проект на програма „Образование с наука“, финансирана от Министерство на образованието и науката. Някои от представените проекти имаха чуждестранни ментори.

На фона на тази конкуренция в първата за историята на УчИ -БАН секция с интердисциплинарна насоченост, нашият екип Божидар Каменски и Калоян Пунчев с ръководители Мая Зафирова и Илияна Тотлякова, бе удостоен с престижното ТРЕТО място!

Специални благодарности на Валя Малинова и Дима Боева за оказаната подкрепата и съдействие!

Браво момчета! Бъдете все така креативни и всеотдайни!

Учебна 2019/2020

Този уебсайт използва "бисквитки" (cookies), за да работи оптимално. След Вашето изрично съгласие, е възможно да обработваме личните Ви данни, за да предложим конкретни услуги.