Успешно представяне на XIX Национално състезание по "Природни науки и екология"

      В навечерието на светлите Коледни и Новогодишни празници, искам да поздравим нашите възпитаници Виктор Вукев и Николай Стоянов от IXд клас за поредния им успех от поредицата успехи!
   На XIX Национално състезание по "Природни науки и екология" техният авторски продукт "Повече от едноклетъчни", бе забелязан не само от Националната комисия на състезанието, но и от преподаватели в различни университети от областта на биологията, химията, физиката и ИТ. Бинарният им продукт включващ шест видео-урока и по един тест към всеки урок, интегрира знанията и уменията им от различни области. Благодаря, колеги! Макар и непряко, вие косвено имате принос в този успех!
     Благодаря на издателство "Klett-Bulgaria" Ltd, за предоставените поощрителни награди за екипа - по един микроскоп и грамота. Изненадахте ни много! А това ни дава сили за нови успехи! Чрез "Klett-Bulgaria"Ltd авторският продукт ще стане достояние за безплатно ползване от повече ученици и учители. Благодарим Ви! Екипът получи специални грамоти и от Националната комисия на състезанието. Пожелавам на Вики и Ники здраве, здраве и пак здраве! И доза късмет.

                      "Хората с цели успяват, защото знаят къде отиват." /Ърл Найтингейл/


Адмирации и за техния вдъхновяващ учител г-жа Адемова, която им помага да стигнат до там! Уверени сме, че този прекрасен екип ще има още много успехи!

bio-01.jpg
bio-01.jpg
bio-02.jpg
bio-02.jpg
bio-03.jpg
bio-03.jpg
bio-04.jpg
bio-04.jpg
bio-05.jpg
bio-05.jpg