Новини

Още успехи на учениците от ПМГ

Международния конкурс за компютърна рисунка и колаж   ” Творчество без граници”

Савина Попова от 10.а клас завоюва медал и грамота от Международния конкурс за компютърна рисунка и колаж  ” Творчество без граници”, както и диплом за нейния ръководител г- жа Гидикова.

 

 

Областна ученическа конференция по Природни науки “Пазарджик Био 2023”

На 05.05.2023 година се проведе Областна ученическа конференция по Природни науки “Пазарджик Био 2023”. ПМГ “Константин Величков” бе представен от два отбора с ръководител Мюбера Адемова, преподавател по Биология и здравно образование.
Отборът на Виктор Вукев и Николай Стоянов представиха своя продукт “Великите 28”, с който се явиха на XX Национално състезание по Природни науки – Копривщица.
Вторият ни отбор, бе представен от Таня Божкова и Христо Панев, чиито продукт “Глобалното затопляне – Еверестът на нашите проблеми” разгледа темите за:
1. причините;
2. последиците и
3. начините за разрешаване на проблемите произтичащи от антропогенните фактори.
В конференцията взеха участие ученици от цялата област, като представиха свои модели, макети, постери, презентации и резултати от направени изследвания от областта на екологията и биологията.
Възпитаниците ни достойно защитиха името и имиджа на ПМГ “Константин Величков”.
Този уебсайт използва "бисквитки" (cookies), за да работи оптимално. След Вашето изрично съгласие, е възможно да обработваме личните Ви данни, за да предложим конкретни услуги.