Новини

SAP в Гимназията – Събитие за Бъдещето

Събитието “SAP в Гимназията – Събитие за Бъдещето” в рамката на европейската седмица на програмирането беше невероятно, вълнуващо и позитивно преживяване. На този специален ден, бяхме изправени пред уникална възможност да се потопим в света на SAP, водещата международна технологична компания.
Събитието ни предостави следните ключови изживявания:
1. Ученически практики: Имахме възможността да се научим как SAP подкрепя образованието чрез ученически програми, предоставящи ни реален опит в индустрията. Научихме как да се включим и какви предимства носи участие в такива програми.
2. Роботика за България: Обсъдихме ролята на роботиката и технологиите за бъдещето на нашата страна.
3. SAP Geek Campy: Научихме за програмата за обучение и менторство, която ни предостави SAP. Тя ни предложи възможности за практически опит и сътрудничество със специалисти от компанията.
4. Професии в SAP: Разгледахме разнообразието от професии и възможности в SAP и научихме как да изградим собствените си кариери в технологичния свят.
5. Кариерен път и вдъхновяващи истории: Слушахме вдъхновяващи истории от успешни професионалисти от SAP, които споделиха своите кариерни пътеки и постижения. Това ни вдъхнови и нас и ни насърчи да следваме своите мечти.
6. Един ден в SAP: Имахме уникалната възможност да погледнем зад кулисите на работния ден в SAP. Научихме как екипите работят заедно, какви са предизвикателствата и възможностите, с които се сблъскват всеки ден. Научихме за работната култура, иновациите и сътрудничеството, които правят SAP един от водещите софтуерни гиганти в света.
Водещите на събитието бяха бивши възпитаници на ПМГ “К. Величков”, които вече са успешни ИТ специалисти в SAP. Те бяха на разположение, готови да отговорят на въпросите ни и да споделят свои лични истории за успеха си.
Този ден беше истински вдъхновяващ и ни предостави ценни знания и опит, които ще ни помагат в бъдеще.
Благодарим на организаторите – учителите по информатика в ПМГ „К. Величков“ и лекторите за този невероятен опит.
Този уебсайт използва "бисквитки" (cookies), за да работи оптимално. След Вашето изрично съгласие, е възможно да обработваме личните Ви данни, за да предложим конкретни услуги.