В тази страница може да проследите проектните дейности по проекта  „Училищната среда като средство за стимулиране на ученическия потенциал“.

Анкета която цели да анализира настояща физическа, интелектуална, дигитална, социална и психологическа среда в училище: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfW32jGymjb9kaatGMpEeMkGQYgxmkyrXyG8md0Lg3-6NS6BA/viewform

Резултатите от проведената анкета може да видите тук: https://docs.google.com/document/d/1FO-3fgadsi2cQtyzoOlXZEyLh6rDeL5VBlkASa8I1ME/edit

Проектни дейности в периода октомври 2020 – май 2021

Пандемичната обстановка не ни попречи да стартираме проекта и да осъществим няколко виртуални дейности.

През февруари 2021 година българските участници в проекта  създадоха кратки видеа, в които представиха себе си, споделиха мотивацията си за участие  в проекта и виждането си за това какво е идеалното училище за тях. Техните видеа може да видите тук.

На 26.03.2021г . се състоя първия виртуален обмен, на който учениците от Словения представиха училището, града и страната си. Участниците в проекта имаха възможност да се опознаят като работиха в интернационални групи.

Вторият виртуален обмен се проведе на 20.05.2021г. когато  учениците от Словения, Турция, Естония и България представиха инфографики за петте най-положителни аспекта на физическата среда в техните училища. След това в интернационални отбори създадоха  и представиха инфографики на тема “ Идеалната физическа среда в училище”. 

Този уебсайт използва "бисквитки" (cookies), за да работи оптимално. След Вашето изрично съгласие, е възможно да обработваме личните Ви данни, за да предложим конкретни услуги.