Новини

Нов кабинет по природни науки

През настоящата учебна 2022/2023 година, бе одобрен поредния проект на ПМГ „Константин Величков“ по Национална програма „Осигуряване на съвременна, сигурна и достъпна образователна среда“, Модул „Подобряване на условията за експериментална работа по Природни науки в профилирана подготовка“.

В процеса на реализацията на проекта се създаде кабинет по „Природни науки“, в който да се осъществяват както експерименталните и изследователските занятия на учениците, така и някои часове  по химия и опазване на околната среда, биология и здравно образование, физика и астрономия, човекът и природата, заниманията по интереси свързани с природните науки.

По изисквания на европейските и световните образователни директиви, кабинетът бе оборудван с високотехнологична дигитална апаратура, нови микроскопи, комплекти и  апаратура за експериментални упражнения и наблюдения и беше цялостно ремонтиран.

Всички ученици, които желаят  да разгърнат своя  потенциал могат лично да се убедят колко  е приятно и интересно да се обучават в такава съвременна, уютна и  творческа среда.

Този уебсайт използва "бисквитки" (cookies), за да работи оптимално. След Вашето изрично съгласие, е възможно да обработваме личните Ви данни, за да предложим конкретни услуги.