Новини

Съвместна изложба с Художествена галерия “Станислав Доспевски”

На 18.03.2024 г. открихме първата си изложба от съвместната ни работа с Художествена Галерия “Станислав Доспевски”! На гости ни бяха г- жа Мария Баракова, родители, учители, ученици и разбира се, най-нетърпеливите – моите прекрасни художници. “Аз рисувам Домника” е мотото на 22 интерпретации на произведението на Доспевски, с които участваме в конкурса, организиран от Галерията и “Портрети” – интерпретации, сътворени в изложбена зала, отново в Галерията.
Благодаря на г-жа Баракова за идеята и внимание, с което ни удостои! Благодаря на нашияглт директор – г- жа Спасова за подкрепата и доверието! Благодаря на колегите за поздравленията и милите отзиви! Благодаря на Гергана Ганчева от 6а клас за участието и в двете експозиции и дизайна на поканата! Благодаря на Кристияна Кръстева от 6а клас за професионалните снимки! Благодаря на родителите, чиито талантливи деца мога да обичам всеки ден!
Елена Гидикова – старши учител по изобразително изкуство.
Този уебсайт използва "бисквитки" (cookies), за да работи оптимално. След Вашето изрично съгласие, е възможно да обработваме личните Ви данни, за да предложим конкретни услуги.