Technology in our life

На 11.05.2023 г. се проведе интегриран урок по АЕ на тема “Technology in our life”. Хората използват технологиите ежедневно – за комуникация, при пътуване, в домакинството, за обучение и в работна среда. Беше представена информация по темата от г-жа Емилия Бояджиева под форма на презентация, а учениците от 8г клас се потопиха в тяхната любима и добре позната област – компютри, видео игри, социални медии, роботи и еволюцията на телефоните. Екипите бяха направили обстойно проучване по поставените теми и също така за предимствата и недостатъците при използването на интернет и се справиха блестящо. Благодарение на гостуването на г-жа Цветка Василева – старши учител по ИТ  незабравимо ще остане запознаването на учениците с робота Neo, на когото те даваха команди на АЕ и той ги поздрави с песен.

Могат ли роботите да заменят учителя и човешките взаимоотношения?

Каква ще бъде технологията след 20 години?

Как ще се развият мета платформите?
Нека не забравяме, че технологиите са като монета – има две страни и ние избираме как да ги използваме, за да не се пристрастим към тях.
Този уебсайт използва "бисквитки" (cookies), за да работи оптимално. След Вашето изрично съгласие, е възможно да обработваме личните Ви данни, за да предложим конкретни услуги.