Новини

Втора изложба от съвместната ни работа с Художествена галерия “Станислав Доспевски”

Втора изложба от съвместната ни работа с Художествена галерия “Станислав Доспевски”
На 31.05.2024г. открихме втората си изложба – резултат от съвместната ни работа с Художествена галерия ” Станислав Доспевски ” – гр. Пазарджик. Посветена на 120 години от рождението на художника Стоян Василев, тя съдържа 26 интерпретации на негови творби. Най- малките художници от 5б клас показаха своя талант, познания и преклонение към творчеството на видният ни съгражданин. И нямаше как да не се получи – вдъхновени от г-жа Мария Баракова и потопени във вълшебната атмосфера на залата с неговите творби в Галерията, те пренесоха енергията му в кабинета по Изобразително изкуство…
Благодаря на г-н Леон Бабачев – Директор на Художествена Галерия ” Станислав Доспевски “, който лично приветства децата и разпали още повече интереса им към изкуството на пейзажа! Благодаря на г-жа Радка Спасова – нашият Директор за доверието и безрезервната подкрепа! Благодаря на г-жа Аделина Чопанова – класен ръководител на 5б клас и всички колеги за помощта и вниманието! Благодаря на Гергана Ганчева от 6а клас за изготвянето на плаката! Благодаря на Кристияна Кръстева от 6а клас за заснемането на събитието! Благодаря на всички от Художествена Галерия Станислав Доспевски за възможността да работим заедно! Благодаря на родителите и учениците от 5б клас за положените усилия и вдъхновение, което осмисля работата ми!
Този уебсайт използва "бисквитки" (cookies), за да работи оптимално. След Вашето изрично съгласие, е възможно да обработваме личните Ви данни, за да предложим конкретни услуги.