Благодарност

Ръководството на ПМГ „К. Величков“, гр. Пазарджик изказва благодарност на бившите наши възпитаници, които  отвориха сърцата си и направиха огромен жест на внимание към своята гимназия, която е спомогнала за тяхното формиране като успешни млади хора.

Благодарим на Pathways – Николета Келчева, Боян Келчев (Випуск 2005), Цветелина Чуралска (Випуск 2006), Георги Кърджалийски (Випуск 2009), които предоставиха парични средства за издаването на юбилейния вестник на училището и за награждаване на най-изявените ученици!

Благодарим на Стефан Дудов, който подари на ПМГ сайт с модерна визия!

Благодарим на всички, които ни предоставиха своите снимки, за да изработим дигитален архив!

Поздравяваме ви за това, че независимо къде ви е отвел житейският път, вие не сте прекъснали връзките с миналото, с вашите корени и отдавате значимото уважение на всичко, което ви е формирало като зрели хора. Благодарим ви за вашата съпричастност!

Дарителството е кауза, която идва от сърцето и може да намери различни начини на проявление, които не винаги са  обвързани с доходоносната професия. Искрено се надяваме, че все повече наши бивши и настоящи възпитаници ще бъдат съпричастни към тази кауза, която показва духовна извисеност и гражданска отговорност.

Този уебсайт използва "бисквитки" (cookies), за да работи оптимално. След Вашето изрично съгласие, е възможно да обработваме личните Ви данни, за да предложим конкретни услуги.